Om Jernis


jernis om
 _

Jernis
Per Jernberg, till Gävle förskingrad mas med en fjärding öländska rötter, 70-, make, pappa, morfar, katthusse, fysiker, universitetslektor, facköversättare, egenföretagare, miljö-, klimat- och djurkramare, antikonsumist, antifascist, antirasist, feminist, halvveggo, hobbykock och slowfoodare, fågelbeskådare och dito matare, bridgespelare, romantiker och kanske framförallt en notorisk svamlare, svamlar på det mesta faktiskt.

Tanken vindlar …
Grundtemat i min blogg är humor, ofta modell sjuk och skruvad, satir och lek med språket. Formen varierar, förutom kåserier gärna fotomontage (i Photoshop-liknande GIMP) med ploj- eller satirreklam, karikatyrer, fejkartiklar, nyhetsskämt och ordgåtor. Också ett och annat av seriösare slag kan understundom platsa.

Löpande publicering finns på sidan Blogginlägg. Övriga sidor omfattar från inläggen sammanställt material, mestadels bilder, i några olika kategorier. Se länkar i vänsterspalten.

”Spalten”
Mina bridgekrönikor i Gefle Dagblad 1999–2003 finns här.

Kontakt
E-postadress finns här.

Annonser

En reaktion till “Om Jernis

 1. Hej!

  Jag heter Emilie och jag läste din blogg och jag tycker verkligen om dina recept! Jag jobbar för en sajt som heter Hittarecept.se och det vore väldigt roligt om du ville lägga till din blogg hos oss!

  http://www.hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från matbloggare. Vi har redan över 3000 aktiva bloggar och om du väljer att lägga till din blogg hos oss kommer du att dra nytta av den trafik vi kommer att skicka till dig.

  Lägg till din widget och hamna på matbloggstoppen!

  För att lägga till din blogg klickar du på http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

  Om du har några frågor, maila mig gärna på info@hittarecept.se.

  Med vänlig hälsning,
  Emilie
  Hittarecept.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s